Wereld labyrint dag

De Wereld Labyrint Dag is elke eerste zaterdag in mei.

Deze is in het leven geroepen door The Labyrinth Society, een weeldwijde groep enthousiastelingen die hun passie voor het labyrint uitdragen. The Labyrinth Society is samen met Veriditas Labyrinth de drijvende kracht achter de World Labyrinth Locator, een online databank met gegevens van meer de 4000 labyrinten van over de hele werled. De website van The Labyrinth Society is een schatkamer vol informatie over labyrinten, hoe je ze kan maken, waar je ze kan vinden, welke activiteiten er zijn.

Op de wereld Labyrint dag zijn er diverse activiteiten omtrent het lopen van een labyrint.
Doe mee aan deze wereldwijde golf van labyrintwandelingen op dezelfde tijd, dezelfde dag en met eenzelfde intentie van heling van de aarde.
Op de Wereld Labyrint Dag staat de labyrintloop 'Walk as One at 1' centraal. In 2019 wordt Wereld Labyrint Dag voor de elfde keer gehouden. 
Wereld Labyrint Dag is een dag om iedereen te informeren en te enthousiasmeren over labyrinten en daarbij een wereldwijde energie van heling te creƫren.

Deelnemende labyrinthoeders stellen deze dag de 'Walk as One at 1' wandeling centraal, een wandeling om 13 uur lokale tijd. Terwijl onze aarde haar draaiing in de ruimte maakt, ontstaat met deze tijdsplanning een wereldwijde golf van labyrint wandelingen. De bedoeling is dat mensen die samen komen op dezelfde tijd, op dezelfde dag en met eenzelfde intentie van heling van de aarde, een grote verandering teweeg kunnen brengen.