Agenda / Lesrooster


Dinsdag

10.00 uur Tai Chi Tao in het paleispark

Woensdag
9.30 uur  MBvO gymnastiek in het Kristal, distelvlinderlaan 200
10.30 uur MBvO gymnastiek in het Kristal, distelvlinderlaan 200
 
Donderdag
13.30 uur Tai Chi Tao in de Cocoon Club Deventerstraat 130P
(15.00 uur Tai Chi Tao in de Cocoon Club Deventerstraat 130P)

Vrijdag
10.00 uur MBvO gymnastiek in buurtcentrum de Groene Hoven
11.00 uur Tai Chi Tao in buurtcentrum de Groene Hoven
 

Vakanties In je element:

Seizoen 2021-2022

Herfstvakantie:  week 42 van 18 t/m 22 oktober         

Kerstvakantie:    week 51 en 52 - 20 t/m 31 december         
Krokusvakantie:   week 9 - 28 februari t/m 4 maart       
Goede vrijdag:    15 april
Koningsdag:        27 april            

Meivakantie:       week 18 - 2 mei t/m 6 mei       
Hemelvaartsvakantie: 26 en 27 mei
Zomervakantie:  4 Juli       
Start na de zomer:  29 augustus


Aankomende losse aktiviteiten:

2-4 stiltewandeling
8-4 labyrintwandeling
9-4 bomenworkshop
10-4 stadsverlichting
23-4 stiltewandeling
24-4 stadsverlichting
21-5 stiltewandeling
18-6 zomerfeest kootwijkerduinen
25-6 levenstuinen groot hontschoten stiltewandeling en bezinning/meditatie
 
Hieronder uitgebreidere informatie
 
Stiltewandeling: 2-4, 23-4, 21-5 zaterdagen 10 uur.

Met aandacht in het hier en nu en in stilte maar wel verbonden met elkaar wandelen. Na een aandachtsoefening lopen we in stilte. We doen een stukje loopmeditatie en een aantal Chi Kung oefeningen op het eind. Kosten: 7 euro, exclusief toegang museum (2 euro of jaarkaart van 10 euro)

Verzamelen om 10 uur bij de fietsenstalling op de eerste parkeerplaats aan de amersfoortseweg (ingang museum) en zijn ongeveer tot 11.30 uur onderweg. Opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Chartes labyrint lopen vrijdag 8-4 19.30 uur.

In het prachtige kerkje aan de paslaan kan ik eindelijk mijn doek uitrollen met daarop het Chartres labyrint. We gaan dit in stilte (met zachte achtergrond muziek) lopen en ervaren. Je kunt een labyrint ingaan met een vraag of geheel open als meditatie. Zie het als de weg naar binnen naar jouw kern jouw wezen. Ook kun je het labyrint lopen met een intentie bv voor meer vrede en licht in de wereld. Na een korte uitleg over het Chartres labyrint en een inleidende meditatie gaan we het labyrint lopen in ons eigen tempo. Kosten: 5 euro voor onkostendekking.Bomenworkshop zaterdag 9-4 10 uur.

In een wandeling door het paleispark vertel ik over de verborgen wereld van de bomen en gaan we contact maken met verschillende bomen. Na deze wandeling kijk je voor altijd anders naar bomen! Start om 10 uur bij de fietsenstalling op de eerste parkeerplaats aan de amersfoortseweg (ingang museum) tot ongeveer 11.30 uur. Kosten: 7 euro. Opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Stadsverlichting: 10-4, 24-4

Elke twee weken op zondagavond om 19.30 start de maandelijkse stadsverlichting weer in de cocoonclub.

Op meerdere plekken wereldwijd word er op dit tijdstip samen gemediteerd voor licht, vrede, verbinding, op initiatief van Tijn Touber. Locatie: cocoonclub deventerstraat 130P https://citiesoflight.org/?redirected=true&locale=nl

Opgeven bij www.momoyoga.nl/leyoga

Kosten: vrijwillige donatieZaterdag 18-6 zomerfeest 10 – 12.30 uur.

Labyrintloop en viering van de zomer, wat wil je tot bloei laten komen deze zomer. In de kootwijker duinen maken we samen een labyrint van verzamelde materialen. We lopen het labyrint en delen onze ervaringen en onze intenties. Kosten: 25 euro inclusief koffie/thee met wat erbij. Opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.daarna ontvang je de startlocatie waar we gezamenlijk koffie drinken en het toilet kunnen gebruiken.Levenstuinen Groot Hontschoten 25-6 stiltewandeling en bezinning dmv teksten en meditaties.

Verzamelen om 10 uur, duur ongeveer tot 11.30 uur. Wandeling met daarna gelegenheid om op eigen kosten koffie/thee en event gebak te gebruiken. Kosten: 20 euro. Opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..